inštrukcije

VPRAŠANJA

Kakšne so prednosti inštruiranja preko spleta?

Si doma in ti ni potrebno nikamor iti. Ni nobenih potnih stroškov in nobene izgube časa zaradi poti. Hiter odziv in rešitve za vaša vprašanja. Starši lahko kontrolirajo kako inštrukcije potekajo. Lahko se učiš z mano tudi takrat ko si bolan!

Ali vam lahko pošljem samo nekaj nalog za rešit?

Seveda. Pošlji mi email z nalogami in odgovoril ti bom kako hitro in za koliko ti bom rešil. Če se boš strinjal dobiš kmalu rešene naloge.

Ali se da to uporabljati tudi z počasno povezavo?

Tega še nisem poskusil. Verjetno bi vse skupaj izgledalo bolj slabo in zelo zatikajoče. Vendar, če si kdo to zelo želi, naj mi pošlje email in bova naredila preizkus. Seveda pa mi lahko tisti, ki imate počasno povezavo pošljete vprašanja po elektronski pošti in vam bom rešitve tudi poslal na isti način nazaj.

Ali se nas lahko uči za enim računalnikom več učencev?

Najbolje je, da je za računalnikom samo eden. Bo od inštrukcij odnesel največ. Seveda vas je lahko po želji tudi več.

Komu je namenjeno pol ure?

Tistemu, ki potrebuje hiter odgovor na malo vprašanj.

Kdo naj vzame 20 ur?

Vsi tisti, ki se pripravljate na splošno ali poklicno maturo. V primerjavi z nekaterimi drugimi, ki naredijo tečaj za maturo skupinsko (zaradi večjega zaslužka) je bistvo inštrukcij prav individualna obravnava, saj ima vsak drugačne potrebe in različno predznanje. Nekaterim je včasih dovolj že 15 ur in znajo vso snov, drugi pa potrebujejo še dodatnih 10 ur, da obvladajo vse ali vsaj večino snovi. Kot pravim: Vsak maturant je edinstven. Nekdo razume takoj, nekdo malo kasneje. V večini primerov se da razliko izravnati z več urami. Zato je 20 ur samo nekakšen standard. Nekateri boste potrebovali mogoče še kakšno uro več.

Kakšno garancijo imate?

Ker je rezultat mature odvisen tudi od maturanta, stresa, površnosti... in ne samo od mene ne morem dati klasične garancije. Vendar, če nekdo najkasneje do 5 ure inštrukcij ugotovi, da mu ne razlagam dovolj dobro, vrnem denar za 15 ur nazaj. Površnosti ne more odpraviti noben inštruktor, lahko jo samo omili z večjo količino dajanja domačih nalog, s čimer maturant dobi večjo sigurnost v svoje računanje in dela potem vedno manj neumnih napak.

Ali se držite etičnega kodeksa za inštruktorje?

Ja, seveda. Poglej etični kodeks.

 

 

 

 

 

 

 

Ta stran je avtorsko zaščitena. Vse pravice pridržane. Stran nazadnje spremenjena december 2014.